Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!


Το εργαστήριο σιδηροκατασκευών – αλουμινοκατασκευών του Δημήτρη Νταή λειτουργεί εδώ και 8 χρόνια στη περιοχή Πλάτσα Καλαμάτας. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση με δυναμική σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία.

Κουφώματα, πόρτες, κάγκελα είναι μερικά από τα είδη που κατασκευάζονται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Ιδιαίτερη όμως σπουδαιότητα έχουν για τους κατασκευαστές τα ενεργειακά κουφώματα και οι πέργκολες αλουμινίου, ηλεκτρικές και σταθερές. Για τους λάτρεις της αισθητικής υπάρχει μεγάλη ευελιξία που κάνει πραγματικότητα κάθε επιθυμία του πελάτη.


Η επιχείρηση «Νταής» έχοντας καταφέρει να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς σε συνδυασμό με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει είναι λογικό να θεωρείται «περιζήτητη νύφη» στον έντονο ανταγωνισμό που κυριαρχεί στην περιοχή, με τιμές προσιτές για κάθε βαλάντιο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι «να κάνουμε σωστά όσα μας υποδεικνύει ο πελάτης και σχεδιάζουμε εμείς για να γίνουν κάποια καλύτερα. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται να γίνουμε όχι μόνο μεγάλη επιχείρηση αλλά η καλύτερη, μια επιχείρηση πρότυπο, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πελατών μας.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αποτελούμε επίσημους συνεργάτες της κορυφαίας εταιρείας EXALCO, προσφέροντας λύσεις για κάθε χώρο με εγγύηση κατασκευής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευάζουμε κάγκελα αλουμινίου και σιδήρου σε κλασικούς και μοντέρνους σχεδιασμούς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Πρωτοποριακές ιδέες. Εγγύηση αντοχής και ασφάλειας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ